Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Jouluradio kiittää kuluneesta kaudesta!

artikkelikuva

7.1.2020

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradion FM-taajuus hiljeni - Jouluradio kuuluu kuitenkin netissä ympäri vuoden

Jouluradion FM-taajuus ja yhdeksän nettikanavaa hiljenivät loppiaisena 6.1. Pääkanava jatkaa kuitenkin netissä läpi vuoden. Jouluradio kajahtaa koko komeudessaan jälleen ensi jouluna. Kahtena viime vuotena Jouluradio onkin kuuntelijoiden toiveesta soinut jo marraskuun alusta lähtien.

Kausi oli Jouluradiolle menestys ja kiitos siitä kuuluu kaikille teille kuuntelijoille! Jouluradion erityispiirre suomalaisella radiokentällä on hurjat kuulijaluvut ja poikkeuksellinen interaktiivisuus. Olitte toisin sanoen jälleen aktiivisia ja teitä oli PALJON!

Kiitos viesteistänne myös Jouluradion Kuumaan Linjaan. Niitä on ollut ilo lukea. Kuumasta Linjasta on poimittu kauden aikana erilaisia kommentteja, toivotuksia ja toivomuksia. Nämä löytyvät Jouluradio Instagramin tarinaketjusta, joista on koostettu oma kokonaisuutensa. Käy kurkkaamassa Kuuma Linja -highlight!

Jouluradio kiittää! Kuullaan jälleen ensi jouluna! 🎄📻👋

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi