Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Joululaulupäivä

Jouluradion lanseeraamaa valtakunnallista Joululaulupäivää vietetään vuosittain 15.12.

Jouluradion lanseeraamaa valtakunnallista Joululaulupäivää vietetään 15.12. Joululaulupäivän slogan #lupalaulaa kertoo, että jokainen suomalainen saa laulaa täysin palkein. Suomalaiset ovat tunnetusti kovia laulamaan joululauluja. Joululaulupäivä haastaakin ihmiset laulamaan joululauluja yhdessä ja jakamaan samalla yhteistä joulun tunnelmaa.

– Tänä vuonna kannustamme ihmisiä laulaa lurauttamaan yhdessä joululaulun. Laulaa voi vaikka työpaikalla, harrastuksissa tai koulussa. Yhdessä laulaminen tekee tutkitusti hyvää, Jouluradion vastaava tuottaja Katri Ketola sanoo.

Katri Ketola kertoo, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Siksi omalla porukalla toteutettu joululauluhetki kannattaa myös videoida ja jakaa somessa @jouluradio. Jouluradio arpoo kaikkien osallistuneiden kesken Jouluradio-heijastimia.

Ilta laulattamassa ihmisiä Kauneimmat Joululaulut -tapahtumassa

Jouluradio on mukana järjestämässä Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuutta Mall of Triplassa perjantaina 15.12. klo 17. Artistivieraaksi saapuu Ilta Silva ja Triplan tilaisuudessa yhteislauluja vetää Meilahden ala-asteen kuoro Jutta Joelssonin johdolla.

Ilta Silva on tullut koko kansan tuntemaksi artistiksi viimeistään Elämäni Biisi -televisio-ohjelman myötä. 26-vuotias laulaja on ehtinyt uransa aikana olla monessa mukana: nousta julkisuuteen rap-artisti Cheekin Sillat-kappaleen myötä, kilpailla Euroviisu-esiintyjän paikasta Uuden Musiikin Kilpailussa ja tehdä kaksi omaa levyä.

Joulumusiikilla on ollut keskeinen rooli Iltan uralla. Hän on julkaissut singleinä kappaleet Oi jouluyö, Taivas sylissäni ja Jouluksi kotiin. Viime jouluna ilmestyi hänen oma joululaulunsa Kuka hän on. Tänä vuonna Ilta räväytti Tää aika vuodesta taas -joululaululla.

– Ensimmäinen oma joulukonserttini oli Kauneimpien Joululaulujen alla Jyväskylän pappilassa. Siellä oli pari yhteislaulua, ja sitten lauloin itse. Kauneimmat Joululaulut -vihkosista laulamme kotonakin, Ilta kertoo.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä  Suomen Lähetysseura, Töölön seurakunta, kauppakeskus Tripla ja Jouluradio.

Lue lisää tapahtumasta

 

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi