Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Joululaulupäivä

Jouluradion lanseeraamaa valtakunnallista Joululaulupäivää vietetään vuosittain 15.12.

Tänä vuotta kuudetta kertaa järjestettävä Joululaulupäivä kannustaa jokaista laulamaan siellä, missä mieli tekee. Joululaulupäivän henkeen kuuluu myös innostaa ympärillä olevia yhteiseen  lauluun tai vaikkapa järjestämään omia lauluhetkiä.

Joululaulupäivän tarkoitus on muistuttaa laulamisen tutkitusti hyvää tekevästä vaikutuksesta ja suomalaisen joulumusiikin tunteikkaasta kulttuuriperinnöstä. Joululaulattaa voi missä vaan. Pääkanavallamme soi koko päivän yhteislauluun sopivia kappaleita ja innostamme kuulijoita julkaisemaan omia tulkintoja somesssa hästägeillä #lupalaulaa #joululaulupäivä #jouluradio.

Keskiviikkona 15.12.2021 Kauppakeskus Redissä on mahdollisuus katumusisoida koko päivän joulumusiikin merkeissä.  Päivän aikana myös Redin Sillalla striimataan #kuuluukaikille -konsertteja ja kauppakeskuksessa raikaa yhteislaulu sekä joulukaraoke.  Tervetuloa mukaan iloitsemaan joulumusiikista, sillä nyt on lupa laulaa.

Järjestämme tälläkin kaudella tunnettujen artistien kanssa #kuuluukaikille -konsertteja, jotka lähetetään suorina striimeinä Jouluradion FB-sivuilta.

 

 

kehikko

2753

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi