Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Tervetuloa Jouluradion uusille nettisivuille – tsekkaa ainakin nämä 5 toimintoa!

artikkelikuva

29.10.2018

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradion uudet nettisivut on avattu! Raikkaan punainen sivusto on joulumusiikin tärkein tukikohta niin 2018, kuin tulevienkin vuosien ajan. Onnistunutta selailua varten, tsekkaa ainakin nämä toiminnot!

1. Joulumusiikki majailee nyt joko sivuston vasemmassa laidassa tai alareunassa.

Aloitetaan tärkeimmästä: mistä saat soimaan loputtoman määrän mainoksetonta joulumusiikkia? Jos käytät Jouluradio.fi -osoitetta tietokoneella, soitin löytyy kiinteästi sivun vasemmasta laidasta. Mobiililaitteella soitin hyppää sivun alareunaan. Käyttäminen on yhä helppoa: logona sykkivää play-nappia klikkaamalla musiikki käynnistyy ja vaikenee. Heti kun nettikanavat avataan, käy kanavan vaihto näppärästi painamalla soittimen vaihda kanavaa -painiketta ja valitsemalla toinen kanava, tai vaihtoehtoisesti napauttamalla logoa samaan aikaan toisaalla -otsikon alta.

2. Klikkaa sydäntä suosikillesi, vaikutat soittolistoihin!

Uutena ydintoimintona uusilla jouluradio.fi -sivuilla on soitetuista kappaleista tykkäminen sydäntä napauttamalla. Jouluradion musiikkitiimi seuraa tykkäysten määrää ja ottaa toiveet huomioon radiota tehdessään! Voit painaa sydäntä parhaillaan soivalle kappaleelle musiikkisoittimessa kappaleen nimen läheisyydestä. Aiemmin kuuluneita kappaleita pääset tykkäilemään painamalla viimeksi soitetut -linkkiä. Viikon eniten tykkäyksiä keränneet kappaleet näkyvät aina etusivun viikon toivotuimmat -osiossa.

3. Tutustu tarkemmin Jouluradion laajan kanavaperheen jäseniin!

Kaikki eivät tiedäkään, että Jouluradio on paljon enemmän kuin mitän mummun vanhasta mankasta kuuluu. Jouluradion monipuolista joulumusiikkia tarjoavan kanavaperheen yhteensä 10 nettikanavaan voit tutustua aiempaa tarkemmin täällä. Kunkin kanavan omalta sivulta pääset tarkistamaan kanavalla viimeksi soitetut kappaleet sekä lukemaan kanavaan liittyviä juttuja.

4. Fiilistele, keskustele ja jätä palautetta.

Me rakastamme palautetta! Etusivun uutuutena löytyy osio nimeltä Kuuma linja, johon kuka tahansa voi jättää julkisesti terveisensä. Jos siis tykkäät tietystä kappaleesta, haluat lähettää terveisiä tai tahdot muuten vaan fiilistellä joulua, kirjoita lyhyt viestisi ja klikauta lähetä – voilá, viestisi ilmestyy nähtäville! Pidempää palautetta ja kappaletoiveita kannattaa jättää sivun alareunan palautelaatikkoon.

5. Tsekkaa oman paikkakuntasi taajuus helposti!

Oman paikkakuntasi FM-taajuuden tarkistaninen on helpompaa kuin koskaan. Napauta yläreunan taajuudet -linkkiä ja katso, millä taajuudella joulutunnelma sinun alueellasi helkkyy!

Otamme tietysti mielellämme vastaan myös palautetta präniköistä Jouluradio.fi-sivuista. Kätevintä on jättää palaute sivun alareunan palautelaatikkoon! 

kehikko

12

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi