Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Tervetuloa Jouluradio20-juhlakonserttiin 1.12. klo 19

artikkelikuva

25.11.2022

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio20-juhlakonsertti toteutetaan yhteistyössä MetropoliaAMK:n kanssa. Metropolia Pops -orkesteri laulusolisteineen esittää uusia joululauluja 1.12. Arabiasalissa. Konsertti striimataan Jouluradion Youtube- ja Facebook-kanavilla ja se radioidaan Jouluradion pääkanavalle.

Jouluradio20 kantaesittää torstaina 1.12. klo 19 uutta joulumusiikkia konsertissa. Metropolia AMK:n musiikinopiskelijat esiintyvät Arabia-salissa Jouluradio20-konsertissa, jolloin kuullaan uusia sovituksia joululauluista ja täysin uusia joululauluja. Konsertissa kuullaan myös Jouluradion järjestämän joululaulukilpailun satoa.

Joulukonsertti striimataan Jouluradion Youtube– ja Facebook-kanavaissa ja se kuullaan radioituna Jouluradion pääkanavalta 10.12. klo 18. Uusinnat 22.12. ja 25.12. klo 18 

Konsertin solistit:

Annukka Kauppi
Milla Kotilainen-Dwyer
Anna-Maarit Tastula
Anna Lahtinen
Janina Mäyry
Janne Lohilahti
Yli 20-henkinen orkesteri kapellimestarinaan Jere Laukkanen.

Liput

15 euroa peruslippu
10 euroa opiskeljat, eläkeläiset, työttömät, varushenkilötOsta liput ennakkoon Metropolian lippukaupasta osoitteessa https://metropolia.tapahtumiin.fi/fi/.

Ennakkomyynti päättyy 1.12.2022 klo 17.00.

Paikat ovat numeroimattomat.

Lipunmyynti Arabiasalin ovella alkaa klo 18.00, vain korttimaksu. Konserttisalin ovet avataan klo 18.30. Paikat ovat numeroimattomat. Tulethan ajoissa paikalle viime hetken ruuhkan välttämiseksi.

https://www.metropolia.fi/…/tap…/jouluradio20-juhlakonsertti

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi