Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Tapanintanssit pääkanavalla 26.12. klo 18-19

artikkelikuva

24.12.2020

|

artikkeli

Jaa someen

Tapaninpäivänä 26.12. Jouluradion pääkanavalla kuullaan tunnin verran tanssittavaa musiikkia klo 18-19.

Poikkeusaika saa ihmisen toden teolla kaipaamaan tanssimista. Milloin viimeksi olet laittanut jalalla koreaksi? Nyt Jouluradio tarjoaa siihen mahtavan mahdollisuuden!

Olemme koostaneet Tapsan tansseihin 26.12. klo 18-19 tanssittavimmat joulukappaleet Nisse-Polkasta Christmas Waltziin. Saako Jingle Bell Rock sinut kaivamaan tanssikenkäsi kaapin pohjalta?  Vai tanssisitko mieluummin Hei Kuuraparran tahtiin?

Pysy siis vielä Jouluradion taajuudella! Tänä vuonna ei missään järjestetä perinteisiä Kinkun Sulattajaisia tai Tapsan tansseja, mutta tanssitaan yhdessä Tapaninpäivänä Jouluradion äärellä. Tule mukaan!

Jaa tanssihetkesi Instagram Storiesissa ja tägää @jouluradio, niin osallistut Jouluradion tämän vuoden viimeiseen arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa Jouluradion heijastimen ja kangasmaskin.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi