Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Näin tehdään joululaulu – suosittu tubettaja pureutuu joululaulun ytimeen

artikkelikuva

29.10.2021

|

artikkeli

Jaa someen

Tubettaja Heikki Ranta uppoutui joululaulun anatomiaan ja siitä syntyi uusi suomalainen joululaulu. Katso lopputulos videolta.

Tänä vuonna suosittuja musiikkivideoita tekevä tubettaja Heikki Ranta Pipo Productions Oy:stä on pureutunut Jouluradion aloitteesta joulumusiikin pehmeään ytimeen. Ranta analysoi videoillaan tunnettujen artistien tai bändien kappaleiden toistuvia ja tunnistettavia ominaisuuksia, joiden perusteella hän säveltää ja sanoittaa uuden kappaleen, joka on tyyliltään kuin suoraan videon aiheena olevan artistin tuotannosta.

Nyt Rannan videon on aiheena joulumusiikki ja Jouluradion kuuntelijat saavat todistaa uuden joululaulun syntymää:

– Toistuvien elementtien löytäminen musiikissa on minulle aina yhtä hauskaa puuhaa. Nyt lähdemateriaalia oli loputtomasti, mikä oli samalla haaste kuin helpotuskin. Äänitysvaiheessa kellojen ja kulkusten nauhoittaminen ja soitto oli erityinen ilo!, Heikki Ranta kuvaa.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi