Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Lastenkirkon joulukalenterissa Päkä ja Susi Sileä ovat joulun jäljillä – myös Lasten jouluradio soi

artikkelikuva

26.11.2021

|

artikkeli

Jaa someen

Lastenkirkon joulukalenterissa soi tänäkin vuonna tuttuun tapaan Lasten jouluradio. Joulukalenterissa odotetaan joulua yhdessä Päkä-lampaan, Susi Sileän ja Lego-hahmojen kanssa!

Lastenkirkon videojoulukalenterissa Päkä-lammas ja hänen ystävänsä Susi Sileä selvittävät, kuinka eläimet valmistautuvat jouluun ja mistä juhlassa oikeastaan on kyse. Kalenterissa seikkailee esimerkiksi lampaita, kanoja, hevosia, alpakoita, poroja, kissoja, kenguruita ja koaloita!

Joulukalenterissa nähdään myös animoitu neliosainen Lego-hahmoilla kerrottu jouluevankeliumi. Se tuo jatkoa huippusuositulle Lego-hahmoilla kerrotulle pääsiäistarinalle, jota on katsottu jo satoja tuhansia kertoja.

Joululaulupäivän luukussa 15.12. kuunnellaan Lasten jouluradiota ja kuullaan Malmin seurakunnan lapsikuorojen yhteinen joululaulutervehdys.

Lastenkirkon joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu 1. adventtisunnuntaina 28.11. Sitä voi seurata Lastenkirkon YouTubessa, lastenkirkko.fi -osoitteessa sekä muissa Lastenkirkon somekanavissa. Kalenterin eläinteema on lasten toivoma.

Päkä-lampaan roolissa nähdään viime vuoden kalenterista tuttu kanttori ja musiikkikasvattaja Sini Nikku. Susi Sileän roolissa nähdään Nelli Juusela. Kalenterin ovat toteuttaneet Lastenkirkon nuorten aikuisten tiimin kanssa seurakunnat ympäri Suomen. Lastenkirkko on Suomen ev. lut. kirkon yhteinen lasten media.

Lastenkirkon joulukalenteriin
Kuuntele Lasten jouluradiota

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi