Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Lastenkirkon joulukalenteri panostaa uuteen joulumusiikkiin

artikkelikuva

29.11.2023

|

artikkeli

Jaa someen

Lastenkirkon ohjelmissa seikkaileva Päkä-lammas kutsuu lapsia avaamaan joulukalenterin luukkuja 1.12.–25.12. osoitteessa Lastenkirkko.fi. Yllätyksiksi on paketoitu lasten kauneimpia joululauluja, hauskoja pelejä, värityskuvia ja jouluisia kertomuksia.

Tänä vuonna digitaalinen joulukalenteri rakennettiin kauneimpien joululaulujen ympärille yhdessä Suomen Lähetysseuran ja Jouluradion kanssa. Joululaulut soivatkin joulukalenterin lisäksi myös Lasten jouluradiossa ja Lasten kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksissa. Musiikki tekee tutkitusti hyvää. Laulaminen rauhoittaa, koskettaa ja vähentää stressiä. Laulamisella on hyvä vaikutus myös ihmisten välisiin suhteisiin. Kannustamme lämpimästi jokaista hakeutumaan joulumusiikin äärelle!

Lastenkirkko on julkaisee joulukalenterissa uutta joulumusiikkia. Odotetaan -laulu starttaa myös LauluPäkä ohjelmasarjan, jossa tarttuvat sanat ja melodiat tutustuttavat kuulijan kirkon tärkeisiin juttuihin. Osaatko naattia joulusta -kappale syntyi lasten ja Naattiorkesterin yhteisponnistuksena nostamaan esiin lasten taitavuutta. Joulu tulee meille on Annika Haikan 7-vuotiaana säveltämä ja sanoittama laulu, joka on päässyt sekä Lasten virsi -kirjaan ja nyt myös Suomen lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkoon ja Lasten jouluradion soittolistalle. 

Joulukalenterin haluavat, että maailman lapset saisivat joulumusiikin kautta hyvän joulumielen ja tuntisivat rauhaa, rakkautta ja lämpöä. Lasten Kauneimmat joululaulut – tilaisuuksissa kerätään varoja heikoimmassa asemassa oleville maailman lapsille Suomen Lähetysseuran kautta. Varoilla parannetaan esimerkiksi terveydenhoitoa, autetaan perheitä saamaan parempaa ravintoa ja puhdasta vettä sekä kehitetään uusia toimeentulon mahdollisuuksia. Erityisesti tuetaan vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta ja oikeuksien toteutumista.

Lastenkirkko on Lasten ja nuorten keskuksen tuottama noin 3–8-vuotiaille lapsille suunnattu media.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi