Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Kuuntele: Jouluradio20-podcast

artikkelikuva

1.12.2022

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradion tarinan voi nyt myös kuunnella. Jouluradio20-podcast vie kuulijat kulissien taakse.

Jouluradion 20-vuotinen tarina julkaistaan marraskuussa myös kuunneltavassa muodossa. Kolmiosaisessa Jouluradio20-podcastissa päästään Jouluradion kulisseihin, kuullaan brändiasiantuntijan näkemyksiä kanavasta ja tietysti myös joulumusiikin tekijöitä. Podcastin kertojana toimii Jouluradion muori, toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne. Podcastin on toimittanut Liina Paloheimo-Koskipää, editoinut Riikka Rapatti ja äänittänyt Markus Kartano.

Ensimmäinen jakso: Mistä kaikki sai alkunsa?

”Tehkää vaikka joku Jouluradio”. Näin lausahti aikanaan Helsingin seurakuntayhtymän entinen viestintäjohtaja, Kirkko ja kaupungin ja Jouluradion entinen päätoimittaja Seppo Simola. Ensimmäisessä jaksossa ajatuksiaan ja muistojaan Jouluradiosta jakavat myös entiset musiikkipäälliköt Inari Tilli ja Olli Aimola.

Toinen jakso: Jouluradion brändi rakentuu

Toisessa jaksossa syvennytään Jouluradion brändiin. Millainen media Jouluradio oikeastaan on ja miten sen brändiä on rakennettu? Jaksossa kuullaan tohtori, tietokirjailija Karoliina Nivarin sekä Jouluradiossa pitkään työskennelleen musiikkipäällikkö ja -toimittaja Mika Saarelaisen mietteitä.

Kolmas jakso: Joulumusiikin ihmeellinen voima

Joulumusiikissa on voimaa. Tämän podcastin viimeisessä jaksossa Jouluradion musiikkipäällikkö Aura Neuvonen kertoo millaista hänen työnsä on ja miten joulumusiikkilistoja rakennetaan. Jaksossa kuullaan myös artisti Antti Railion ja muusikko Katja Lapin mietteitä joulumusiikista: sen esittämisestä ja kuuntelemisesta.

 

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi