Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Kanavaesittely: Supersuosittu Lasten jouluradio

artikkelikuva

13.11.2019

|

artikkeli

Jaa someen

Lasten jouluradiossa helkkyy rakastettu koko perheen joulu

Joulumielen virittäminen tätä kanavaa kuunnellessa on lapsellisen helppoa! Lasten jouluradio soittaa nostalgiset jouluklassikot sekä hauskimmat ja suloisimmat joululaulusuosikit – myös pienten musisoijien hellyyttävinä versioina. Tältä kanavalta ovat löytäneet paikkansa monet artistit Saukista & Pikkuoravista, Brita Koivusesta tai Karvakuonoista aina Robiniin, Fröbelin palikoihin ja Diandraan asti.

Lasten jouluradio löytyy myös Päkän päivä -sovelluksesta! Päkän päivää voit pelata Android-laitteilla ja se löytyy Google Play -kaupasta tai täältä. Sovellus on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille ja lapsi voi pelata sitä yksin. Jouluradio tiloissa REDissä pelataan Päkän päivää perheiden voimin joulukuussa! Seuraa some-kanaviamme. Jouluradio toivottaa mukavia pelihetkiä! 🕹️🎉

Lasten jouluradio ja Päkän päivä toteutetaan yhteistyössä Lasten Kirkon kanssa. Kanavat saat soimaan musiikkisoittimen vaihda kanavaa -painikkeesta tai klikkaamalla Lasten jouluradio -ikonia etusivun kokeile eri kanaviamme -laatikosta. Tutustu kaikkiin kanaviin täällä. Katso myös kanavaesittelyt-highlight Jouluradion Instagramista!

instagram.com/jouluradio

kehikko

1673

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi