Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Kanavaesittely: Kauneimmat joululaulut

artikkelikuva

7.11.2019

|

artikkeli

Jaa someen

Kauneimmat joululaulut on Jouluradion kanavaperheen harras, perinteinen ja suomenkielinen kanava. Katso kanavaesittely Instagramista!

Mitä kuuluu perinteiseen suomalaiseen jouluun? Määritelmiä on yhtä monta kuin joulunviettäjiä, mutta musiikin suhteen vastaus on yksinkertaisempi – perinteiseen jouluun kuuluvat kauniit, rauhalliset, ja jopa hartaat suomenkieliset kappaleet. Tähän tarpeeseen on luotu Jouluradion Kauneimmat joululaulut -nettikanava. Laita siis kynttilä palamaan ja viritä puhelimeen, taulutietokoneeseen tai vaikka läppärille Kauneimmat joululaulut. Kanavalla kuulet mm. rakastetut Varpunen jouluaamunaSylvian joululauluSydämeeni joulun teen sekä muut tunnelmalliset joululaulut.

Kauneimmat joululaulut on Jouluradion ja Suomen Lähetysseuran yhteistyössä koottu nettikanava. Kanavat saat soimaan musiikkisoittimen vaihda kanavaa -painikkeesta tai klikkaamalla Kauneimmat joululaulut -ikonia etusivun kokeile eri kanaviamme -laatikosta. Katso myös kanavaesittely Instagramista!

instagram.com/jouluradio

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi