Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Jouluradion kanavat vaikenevat 6.1. – lämmin kiitos kuuntelijoille

artikkelikuva

3.1.2024

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradion kaikki kanavat hiljenevät loppiaisena. Jouluradio palaa vastaanottimiin jälleen marraskuussa.

Jouluradio soi tällä kaudella laajasti ja monipuolisesti. Jouluradion tärkeänä tehtävänä on ylläpitää joulumusiikkikulttuuria, joten musiikkitiimi tarttui musiikkilistoihin tarkkuudella ja on pitänyt pääkanavan musiikkikatalogin mahdollisimman monipuolisena.

Aito ja alkuperäinen Jouluradio on soinut 27 FM-taajuudella ja netissä kahdeksan erityylisen nettikanavan voimin. Pääkanava on soinut jo useampana vuonna netissä läpi vuoden, mutta tämän loppiaisen jälkeen myös pääkanava vaikenee, kunnes palaa takaisin 1. marraskuuta. Jouluradiolla on useita Spotify-listoja, joita voi kuunnella läpi vuoden.

Olemme todella kiitollisia kaikille kuuntelijoillemme kuluneesta kaudesta. Tärkeä tehtävämme on tuoda jouluiloa, tunnelmaa, rauhaa ja rakkautta.

Lämmin kiitos kaikista palautteista, joita olemme saaneet runsaasti sosiaalisen median, sähköpostin ja Kuuman linjan kautta. Näillä eväillä jatkamme tulevan kauden Jouluradion suunnittelua! Palataan taas!

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi