Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Jouluradion kanavat hiljenevät 6.1. – marraskuussa jatketaan

artikkelikuva

5.1.2023

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio juhli tällä kaudella 20. tuotantokauttaan. Suurkiitokset kuuntelijoille ja seuraajille onnistuneesta ja mieleenpainuvasta joulun ajasta. Kaikki kanavat vaikenevat loppiaisen jälkeen. Jouluradio palaa vastaanottimiin jälleen marraskuussa.

Tällä kaudella Jouluradio soitti erityisesti kotimaista joulumusiikkia ja antoi tilaa uusille artisteille ja kappaleille. Tarkoituksena on uudistaa ja monipuolistaa joulumusiikkikulttuuria ja tarjota vaihtoehdon kaikkialla muualla soiville jouluhiteille. Esimerkiksi Jouluradion tuoreimmalla Uusi joulu -kanavalla soitettiin pelkästään uusia joulukappaleita.

Aito ja alkuperäinen Jouluradio soi 27 FM-taajuudella ja netissä kymmenen erityylisen nettikanavan voimin. Pääkanava on soinut jo useampana vuonna netissä läpi vuoden, mutta tämän loppiaisen jälkeen myös pääkanava vaikenee, kunnes palaa takaisin 1. marraskuuta.

Kiitos kaikille kuuntelijoille kuluneesta kaudesta! Toivomme, että Jouluradio on tuonut joulun tunnelmaa, rauhaa ja rakkautta.

Lämmin kiitos kaikista palautteista, joita olemme saaneet runsaasti sosiaalisen median, sähköpostin ja Kuuman linjan kautta. Näillä eväillä jatkamme tulevan kauden Jouluradion suunnittelua! Palataan taas!

kehikko

11

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Osoitteemme: Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi