Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Katso ja kuuntele kaikki Jouluradio-podcastin jaksot

artikkelikuva

21.12.2023

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio-podcastissa Anna Uiton vieraina on kolme musiikintekijää: Annika Pudas, Ilta ja Lenni-Kalle Taipale. Paneudumme artistien jouluun – niin musiikin kuin perinteidenkin puolesta.

Ensimmäisen jakson vieraana on laulaja ja lauluntekijä Ilta Silva. Minkälainen lauluntekijä Ilta on ja minkälainen musiikki kuuluu hänen jouluunsa? Tunteiden tulkkina tunnettu Ilta teki viime vuonna kauniin Kuka hän on -kappaleen. Täksi jouluksi Iltalta ilmestyi Tää aika vuodesta taas -laulu. Ilta avaa podcastissa joululaulujensa taustoja.

Jouluradio-podcastin toisen jakson vieraana on muusikko ja musiikkituottaja Lenni-Kalle Taipale, joka on myös Jouluradion aktiivinen kuuntelija. Minkälainen musiikki soi Lenni-Kallen joulussa ja miten hän työssään fiilistelee joulumusiikkia? Taipale kertoo myös, minkälaista on ollut tuottaa aivan uutta Jepa Lambertin laulamaa Armon tähti -laulua.

Jouluradio-podcastin kolmannen jakson vieraana on laulaja ja lauluntekijä Annika Pudas. Jouluradio antaa tilaa uusille artisteille ja tällä kaudella Jouluradiossa on soinut Annika Putaan Tähti kodin yllä -joululaulu. Pudas kertoo, miten uusi joulukappale on syntynyt sekä oman artistiuransa ensiaskelista.

Jouluradio-podcastin jaksot löytyvät myös Spotifysta

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi