Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Jouluradio nostaa esiin uutta joulumusiikkia

artikkelikuva

16.11.2020

|

artikkeli

Jaa someen

Hei muusikot, musiikintekijät ja säveltäjät! Etsitkö väylää säveltämillesi joululauluille? Haluatko perinteiden rinnalle jotain uutta ja virkistävää? Onko kappaleesi kenties tuleva klassikko? Jouluradio etsii uusia ennen julkaisemattomia joululauluja ja nyt on erinomainen mahdollisuus saada kappaleesi soimaan radioon.

Uusien biisien viikko on kampanja, jossa uudet joululaulut soivat viikon ajan ja kuuntelijoilla on mahdollisuus äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä saanut biisi jää pysyvästi Jouluradion soittolistalle. Äänestys tapahtuu kätevästi Jouluradion nettisivuilla, josta myös uudet biisit löytyvät. Biisien tulee olla aikaisemmin julkaisemattomia ja voit osallistua uudella sävellyksellä 4. joulukuuta saakka.

Uusien biisien viikko järjestetään joulukuun viikolla 51, eli kappaleita voi äänestää 14.–20. joulukuuta. Kappaleet soivat Jouluradion pääkanavalla koko viikon ajan klo 16. Soittoon päätyvät biisit valitsee Jouluradion oma tiimi ja lopullisen valinnan tekevät kuuntelijat. Uusien biisien viikko toteutetaan yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa ja tiimiin kuuluu musiikin ja kulttuurituotannon opiskelijoita.

Tästä voit lähettää biisin.

 

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi