Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Joulunodotus alkaa täysin uudella Hoosiannalla taas ensi viikonloppuna – muistatko nämä Jouluradion Hoosianna-sovitukset?

artikkelikuva

24.11.2018

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradion uusi sovitus Hoosianna-virrestä on jo vuosien ajan tarkoittanut joulunodotuksen virallista aloitusta. Vuoden 2018 Hoosianna-tekijät julkistetaan aivan pian, mutta jo nyt voi fiilistellä aiempien adventtien sovituksia.

Tuhansille suomalaisille on muodostunut juhlavaksi perinteeksi käynnistää joulunodotus radion ääressä ensimmäistä adventtia edeltävänä lauantai-iltana. Mikäs sen parempaa, kuin kerätä perhe ja ystävät yhteen, nauttia kupposet glögiä ja odottaa, kun täysin uusi Hoosianna-sovitus kajahtaa Jouluradiosta puoliltä öin? Tämän vuoden Hoosianna-esittäjä paljastetaan pian, mutta sovitus ei varmasti tule jättämään ketään kylmäksi.

Vaikka radio kannattaa virittää oikealle taajuudelle jo nyt, voi ensi viikonloppua odotellessa muistuttaa mieleen aiempien vuosien versiot:

2013: Kerkko Koskinen Kollektiivi herätti keskustelua mielenkiintoisella sovituksellaan – musiikkivideosta puhumattakaan!

2014: Jesse Kaikuranta ja Lenni-Kalle Taipale tarjosivat kauniin ja rauhallisen sovituksen.

2015: Sointi Jazz Orchestra teki Hoosiannasta instrumentaalijazzia – yllättävää ja upeaa!

2016: Joukkoistettu Hoosianna oli kollaasi Jouluradion kuuntelijoiden omista äänistä.

2017: Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani toi virteen Karibian sävyjä.

Vuoden 2018 Hoosianna-sovitus soi ensimmäisen kerran radiosta lauantain 1.12. ja sunnuntain 2.12. välisenä yönä kello 00:00. Sovittaja ja esittäjä paljastetaan ensi viikolla.

kehikko

561

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Osoitteemme: Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi