Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Ilta artistivieraana joululaulupäivän 15.12. Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuudessa

artikkelikuva

7.12.2023

|

artikkeli

Jaa someen

Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuus raikaa Mall of Triplan aukiolla joululaulupäivänä 15.12. klo 17. Tapahtuman artistivieraana on Ilta. Mukana tapahtumassa on myös Meilahden ala-asteen kuoro.

Joululaulupäivänä on lupa laulaa. Laulaja Ilta Silva tulee esiintymään Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuuteen Helsingin Pasilaan kauppakeskus Triplaan. Tilaisuus on jatkoa elämystapahtumille, joita on järjestetty vuodesta 2019 alkaen ja joihin on osallistunut tuhansia ihmisiä. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Lähetysseura, Töölön seurakunta, Jouluradio ja kauppakeskus Tripla.

Kauneimmat Joululaulut on Iltalle jo entuudestaan tuttu konsepti.

– Ensimmäinen oma joulukonserttini oli Kauneimpien Joululaulujen alla Jyväskylän pappilassa. Siellä oli pari yhteislaulua, ja sitten lauloin itse. Kauneimmat Joululaulut -vihkosista laulamme kotonakin, Ilta kertoo.

Iltan lisäksi Triplan tilaisuudessa yhteislauluja vetää Meilahden ala-asteen kuoro Jutta Joelssonin johdolla.

Triplan tilaisuus on yksi sadoista Kauneimmat Joululaulut -tapahtumista, joita järjestetään esimerkiksi kirkoissa, kauppakeskuksissa ja ravintoloissa. Tilaisuudet muodostavat yhdessä Suomen suurimman musiikkitapahtuman.

Kauneimmat Joululaulut on myös keräys maailman lasten hyväksi. Yhteislaulutilaisuuksissa on mahdollista lahjoittaa, jotta kehittyvien maiden lapset saavat koulutusta, terveyttä ja turvaa.

Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutapahtuma kauppakeskus Triplan Tapahtuma-aukiolla (Fredikanterassi 1, Helsinki, 4. krs) perjantaina 15.12. kello 17–18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kuuntele jakso: Ilta on vieraana Jouluradio-podcastissa
Kuuntele Kauneimmat Joululaulut -kanavaa
Lue lisää Kauneimmista Joululauluista

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi