Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Antti Railio aloittaa #kuuluujouluun -striimikonserttisarjan 1.12.

artikkelikuva

29.11.2021

|

artikkeli

Jaa someen

Vahvoista joululaulutulkinnoistaan tunnetun Antti Railion tärkein tehtävä konsertoijana on tarjota kuulijalle sielua vavisuttava matka.

Joululaulut ovat herkän rock-musiikin tulkitsijalle, Antti Railiolle, pyhä asia. Raskasta Joulua -kokoonpanosta tuttu voimakasääninen laulaja samaistuu artistina joululaulujen väkeviin sanomiin.

”Joululauluihin, kuten omaan artistiuteenkin, liittyy vahvojen ja kipeiden asioiden tulkitseminen. Ne ovat sellaisia teemoja, joihin itse kukin kaipaa apua”, Antti Railio pohtii.

Vastikään julkaistu kaihoisa single Jouluksi kotiin kertoo isän kaipuusta. 

”Omakohtaisesti teksti tuntuu läheiseltä, sillä lähelläni on ihmisiä, ketkä ovat isän menettäneet. Kannan suurta vastuuta tekstintulkinnasta. Jokaisessa sovituksessa on tärkeää, että tulkinta tulee mahdollisimman pistävästi läpi. Silloin tunnetilat pääsevät oikeuksiinsa.” 

Antti Railio tunnustautuu jouluihmiseksi. Joululaulut ovat hänelle täydellinen väylä auttaa ihmisiä joulutunnelmaan.

”Joulurauhan julistamisen jälkeen ei saa aiheuttaa häiriöitä, ja pitää olla ystävällinen. Tuolloin ihmiset ovat sellaisia pienen hetken, mitä heidän pitäisi olla koko vuoden ajan. Arjen, stressin ja paineen alla saattaa unohtua se, kuinka fantastinen utopia olisikaan, jos me olisimme toisillemme sellaisia, kuin voisimme olla.”

 

#kuuluujouluun -konserttisarja on suora striimikonsertti, joka esitetään Jouluradion Facebook-sivuilla. Tallenne on nähtävillä Jouluradion Facebookissa konsertin jälkeen.

1.12. Antti Railio klo 13
8.12. Mikko Harju klo 18

kehikko

550

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Osoitteemme: Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi