Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

4+1 syytä jatkaa joulua vielä hetken

artikkelikuva

27.12.2018

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluähky tuntuu valtaavan monet heti tapaninpäivän jälkeen. On kuitenkin monta hyvää syytä lepäillä vielä hetki ihanassa joulun tunteessa. Tässä Jouluradion toimituksen viisi parasta!

1. Perinteisesti joulu päättyy vasta loppiaisena

Kuten Jouluradiokin, joulun aika on ollut tapana päättää vasta loppiaisena 6. tammikuuta. Eikö tässä ole jo tarpeeksi syytä vetää vielä hetkeksi (noin viikoksi) peitto korviin, laittaa joulumusiikki soimaan ja tunnelmoida? Kovan luokan fiilistelijät voivat venyttää vielä loppiaisestakin viikon – nuutinpäivä 13.1. on niin ikään joidenkin mielestä se virallinen joulun lopetuspäivä.

2. Jouluruokaa on edelleen jääkaapissa

Joulu jatkuu niin kauan kuin kinkku, kalat ja piparkakut maistuvat herkullisilta – eli pitkään! Enemmistöllä suomalaisia juhlaruokia tulee hankittua vähän liiankin kanssa, ettei ainakaan lopu tärkeinä päivinä kesken. Jos satut olemaan siinä vähemmistössä, joka on mitoittanut jouluruokien määrän täydellisesti, ratkaisu on yksinkertainen: Hanki sitä lisää! Laatikot ovat joulupyhien jälkeen alessa, sitä paitsi mitä järkeä olisi syödä gourmet-herkkuja vain kerran vuodessa?

3. Jouluradio soi edelleen, täysin mainoksetta

Jouluradio soi perinteisillä radiotaajuuksilla loppiaiseen asti ja verkossa ympäri vuoden. Oli pakkasta tai ei, perinteiset veisut kuten ”Jouluyö, juhlayö”, ”En etsi valtaa, loistoa” ja ”Kun joulu on” luovat kotiin helposti ihanan rauhallisen tunnelman. Joulussa on siis syytä viipyillä vielä ainakin tammikuun alkuun – tai miksei saman tien vaikka juhannukseen.

4. Joulukuusi seisoo yhä paikallaan

Joulukuusi on jouluisin olohuoneen keskipiste. Mikäli kuusi seisä möllöttää vielä paikallaan ja jouluvalot ovat yhä ikkunalaudalla, lienee syytä suhtautua ainakin välipäiviin vielä jouluna. Josko sitä yhden konvehtirasian vielä avaisi…

Bonus! Vietä alennusmyynneissä jo ensi vuoden joulua

Välipäivien alennusmyynnit alkavat nykyisin jo jouluaaton tienoilla. Mitä jos siis tekisit kerrankin fiksusti ja väistäisit tulevaa joulustressiä hankkimalla ensi vuoden joululahjat halvalla ja hyvissä ajoin? Samalla voisit vielä hetken roikkua leppoisassa joulutunnelmassa – tavallaan aloittaa jo nyt joulun 2019.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi