Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Etsintäkuulutus - nököttääkö kotonasi radiopersoona?

artikkelikuva

6.5.2024

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradion kanavaperhe etsii kullekin kanavalleen persoonallisia radiota keulakuviksi. Meillä on siis käynnissä etsintäkuulutus.

Jouluradion kanavaperheeseen kuuluu kahdeksan kanavaa. Pääkanavalla on jo oma keulakuvansa ja etsimme nyt muillekin kanaville omat radiopersoonansa. Jos kotonasi kököttää hauskannäköinen, mutta käyttämätön radio, niin anna sille uusi elämä Jouluradion kanavaperheessä.

  • Lähetä radion kuva toukokuun aikana osoitteeseen info@jouluradio.fi.
  • Kerro radiosi strategiset mitat (leveys, pituus ja paino) sekä omat yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
  • Lähetä kuva vain, mikäli olet valmis lahjoittamaan laitteen Jouluradiolle.

Jouluradion toimitus tekee esivalinnan ja kuuntelijat saavat äänestää kesäkuun alussa lemppariradioitaan. Lopullisen päätöksen tekee Jouluradion toimitus, joka ilmoittaa valittujen radioiden omistajille henkilökohtaisesti, mikäli heidän radionsa valitaan kanavaperheeseen. Valitut radiot lähetetään Jouluradion toimitukseen kesäkuun aikana. Jouluradio maksaa postituskulut.

Jouluradiolla on kahdeksan erityylistä kanavaa netissä. Tutustu koko kanavaperheeseen.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi