Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Mika on Jouluradion samettiääninen multitalentti

artikkelikuva

29.10.2020

|

artikkeli

Jaa someen

Musiikkitoimittaja Mika Saarelainen on Jouluradion samettiääninen multitalentti. Nauravainen ja hauska Mika kuuluu asiakaspalvelun aateliin. Hän on toiminut useana vuonna Jouluradion musiikkipäällikkönä ja palasi nyt tiimiin tarjoamaan kuulijoille arvoisensa joulumusanautinnon.

Mikä joululaulu kuvaa luonnettasi?
Ehkä se on ”Rekiretki”, se kun on positiivisen iloinen ja etenkin joulua kohden  vauhti vain kiihtyy ja kulkuset helisevät kuin jokapäiväinen nauru

Mikä joululaulu tuo sinulle joulun? 

Ehkä jopa kliseisesti, mutta Jussi Björlingin esittämä ”O helga natt”. Se hiljentää ymmärtämään, että nyt on rauhoittumisen aika ja luo joulupöytään ihanan tunnelman.

Mikä joululaulu on pahin korvamato?

Wham ja ”Last Christmas”. Ja Juicen ”Sika”! Näitä vältän viimeiseen asti.

Mikä kanavaperheen kanavista on suosikkisi?

Jouluradio, siis pääkanava. Se on niin hieno sekoitus ihan kaikkea mahdollista ja höysteenä vielä yllätyskyykkykappaleet. Koskaan ei voi tietää, mikä soi seuraavaksi ja kuitenkin tiedän, että perusklassikot ovat aina mukana.

Joululaulumuisto, jonka haluan unohtaa?

Kun jouduin (!) varhaisteinitenorina kirkkokonsertissa esittämään juuri Jussi Björlingin tunnetuimman ”O helga natt” -laulun täpötäydelle yleisölle ja hermo oli pettää korkeissa nuoteissa. Onneksi oli vain yksi esitys.

Esittelemme päivittäin yhden tämän vuoden Jouluradion tekijän aina 1.11. saakka.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi