Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Kyösti Mäkimattila aloittaa suoran #kuuluujouluun -konserttisarjan

artikkelikuva

23.11.2020

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio hemmottelee kuuntelijoitaan #kuuluujouluun -konserttisarjalla. Striimikonsertti nähdään suorana Jouluradion Facebook-sivuilta 24.11. alkaen joka tiistai aina 22.12. asti.

Ensimmäiseksi esiintyjäksi saapuu 24.11. klo 17 tangokuningas ja lauluntekijä Kyösti Mäkimattila yhdessä pianisti Juha Maunun kanssa. Konserttisarja striimataan Jouluradion kodista eli Kauppakeskus Redin Silta-tilasta.

Kyösti Mäkimattila kertoo olevansa Jouluradion ja joulumusiikin suuri ystävä. Hän tuo konserttiin muutaman oman joululaulun, muutaman uuden laulun ja pari itselleen rakkainta jouluklassikkoa.

– Konsertissa aion noudattaa vanhaa ja hyväksi havaittua kaavaa, Mäkimattila kertoo.

Artisti haluaa muistuttaa lauluillaan Jouluradion kuuntelijoita siitä, että joka päivä on mahdollisuus valita ja tehdä jotain hyvää. Hän itse tekee hyvää, kun saapuu laulamaan Jouluradion faneille.

–  Sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, mutta voi mennä vaikka esittämään muutaman joululaulun kaikelle kansalle, Kyösti sanoo.

Mikä joululaulu kuvaa sinua parhaiten?

–  Olen kirjoittanut laulun ”Joulumuistoni”. Siinä taidan sanoa olennaisimman. Joulu on kuin aarre, jonka joka vuosi voi löytää uudelleen.

#kuuluujouluun -konserttisarja on suora striimikonsertti, joka esitetään Jouluradion Facebook-sivuilla. Tallenne on nähtävillä Jouluradon Facebookissa konsertin jälkeen.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi