Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Jouluradion ja Metropolia AMK:n kilpailussa etsittiin 2020-luvun joululaulua – kuuntele voittajakappaleet

23.12.2022

|

video

Jaa someen

Jouluradio ja Metropolia AMK:n järjesti musiikin opiskelijoille joululaulukilpailun, jossa etsittiin 2020-luvun joululaulua. Kuuntele kaikki kolme voittajakappaletta.

Jouluradio ja Metropolia AMK:n järjestivät musiikin opiskelijoille joululaulukilpailun, jossa etsittiin 2020-luvun joululaulua. Joululaulukilpailun voitti Amanda Mäläskän säveltämä ja sanoittama kappale Sielunlintu, joka liittyy vahvasti saamelaiseen mytologiaan ja karjalaiseen kansanuskoon. Kilpailussa toiseksi tuli  Severi Seppäsen säveltämä ja sanoittama Facetime Hideaway. Mäläskä vei samaisessa kilpailussa myös kolmannen sijan yhdessä Salla Saarisalon kanssa kappaleella Joulu on.

Arabiasalissa järjestetyssä Jouluradio20-juhlakonsertissa kuultiin kaikki kilpailukappaleet ensiesityksenä. Sielunlintu-kappaleen laulaa Milla Kotilainen Metropolia Pops -orkesterin säestyksellä, jota johtaa Jere Laukkanen.

2. Severi Seppänen: Facetime Hideaway. Esiintyjänä Janne Lohilahti ja Metropolia Pops -orkesteri, jota johtaa Jere Laukkanen.

3. Salla Saarisalo ja Amanda Mäläskä: Joulu on. Esiintyjänä Anna Lahtinen ja Metropolia Pops -orkesteri, jota johtaa Jere Laukkanen.

Lisää aiheesta:

”Biisi lähti sydämestä eikä kilpailuhengestä” – Amanda Mäläskä voitti joululaulukilpailun

Katso Jouluradio20-juhlakonsertti

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi