Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Jouluradio mukana Helsingin joulunavauksessa

artikkelikuva

22.11.2020

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio on kolmatta kertaa mukana Helsingin joulunavauksessa 22.11. Jouluradion oma väki jakaa heijastimia Senaatintorilla klo 15-16. Kohdataan!

Helsingin ydinkeskusta saa jouluvalaistuksensa tänä vuonna jo 72. kerran. Tule myös tapaamaan jouluradiolaisia ja saat meiltä punaisen Jouluradio-heijastimen. Jos et pääse paikalle, voit seurata meitä Jouluradion Facebookissa ja Instagramissa.

Avajaispäivä starttaa Senaatintorilla kello 13, kun Hyvän Tahdon Torin myyntikojut aukeavat. Avajaisohjelma käynnistyy kello 15 Tuomiokirkon edustalla. Tapahtumassa esiintyvät mm. Arja Koriseva, Mariska ja Ida Elina. Lavalla nähdään pormestarin ja joulupukin lisäksi myös Pertsa ja Kilu-hahmot. Kello 16 valtakunnallinen joulukausi julkistetaan virallisesti pormestari Jan Vapaavuoren toimesta.

Seuraa Aleksin joulukadun avajaisia somessa tunnisteilla:
#jouluradio #kuuluujouluun #helsinginjoulunavaus2020 #joulunavaus
kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi