logo

Jouluradio luo tunnelmaa jokaisen jouluun – aattospesiaalina Bachin Jouluoratorio ja jouluevankeliumi

artikkelikuva

23.12.2018

|

artikkeli

Jaa someen

Jouluradio on joulunajan virallinen tunnelmanluoja. Kanavapereheen 10 kanavasta löytyy valinnanvaraa jokaiselle joulunviettäjälle.

Kuten on perinteeksi muodostunut, myös tänä jouluna Jouluradion kanavaperhe toimii joulunvieton virallisena taustamusiikkina. Monipuolinen kanavatarjonta pitää huolen siitä, että jokaiselle löytyy jotain, ja kanavaa voi vaihtaa toivotun tunnelman mukaan.

Pääkanava Jouluradio sekä ruotsinkielinen Julradion soivat myös jouluna tutun monipuolisilla soittolistoilla – sopiva balanssi harrasta ja menevää. Hieman rauhallisempaa tarjontaa löytyy suosituilta Kauneimmat joululaulut-, Indiejoulu– ja Klassinen joulu -kanavilta. Rytmikkäämpää joulua kaipaavat löytävät varmasti joulufiiliksen uusinta soundia tarjoavan Pikkujouluradion, svengaavan Jazzjoulun tai amerikkalaishenkisen Happy Holidaysin ääreltä. Lasten jouluradion listoilla soi koko perheen leikkisät joulusovitukset, kun taas Rouhean joulun raskaampi poljento ei hellitä aatoksikaan.

Erityisnumerona Klassinen joulu -kanavalla kuullaan jouluaattona toivottu Bachin Jouluoratorio kokonaisuudessaan klo 21. Soitettava versio on J.S. Bach Weihnachtsoratorium BWV 248 (Christmas Oratorio) Dunedin Consort, johtajana John Butt.

Pääkanava Jouluradiolla kuuluu perineisesti evankelisluterilaisen kirkon tämän vuoden jouluevankeliumi-tallenne klo 9:00, 12:00, 15:00 ja 18:00.

Ihanaa joulua Jouluradion kanavilla!

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio Silta, REDI, Hermannin rantatie 5 A 165, 00580 Helsinki

info@jouluradio.fi