Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Jouluradio hiljentyy yöllä FM-taajuuksilla – pääkanava soi ympäri vuoden netissä!

artikkelikuva

6.1.2019

|

artikkeli

Jaa someen

Joulun pyhät ja uusi vuosi on taas vietetty ihanan joulumusiikin parissa. Aivan täysin joulumusiikki ei kuitenkaan hiljene.

Kuten joka loppiainen, Jouluradion kanavaperhe hiljenee perinteisillä radioaalloilla ja netissä yhtä kanavaa lukuunottamatta kun kello lyö 12 yöllä. Musiikki ei kuitenkaan kokonaan lakkaa, sillä Jouluradion pääkanava jatkaa soimistaan nettisivuilla ympäri vuoden. Isoimman joulumusiikkinälän voi aina saapua sammuttamaan osoitteeseen www.jouluradio.fi – vaikka juhannuskokon palaessa!

Jouluradio kiittää kaikkia kuuntelijoitaan joulusta 2018! Kiitos kaikesta palautteesta, toiveista ja terveisistä – näillä eväillä on hyvä alkaa jo suunnitella joulua 2019! Vaikka musiikki radioaalloilla vaikenee, Jouluradion tontut jatkavat töitään entistä paremmin teitä palvelevan radiokanavan tekemiseksi.

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi