Nyt soi

Nyt soi

-

......
äänenvoimakkuus

Muilla kanavilla soi...

logo

Joululaulupäivä on taas täällä – anna laulun soida lauantaina 15.12.

7.12.2018

|

video

Jaa someen

Kansallisena joululaulupäivänä 15.12. kaikilla on #lupalaulaa! Jouluradio laulattaa REDIssä!

Joulukuun 15.päivä vietetään jälleen Jouluradion lanseeraamaa kansallista joululaulupäivää! Joululaulupäivänä kannustamme jokaista laulamaan joululauluja ihan siellä missä mieli tekee: kotona, työpaikalla, hississä, kauppareissulla tai vaikka lenkillä. Joululaulupäivän henkeen kuuluu myös kannustaa ympärillä olevia yhtymään lauluun, kuin pieniä pop-up -joululaulutapahtumia järjestäen. Ehkä tekin lurautatte työpaikallanne laulun, kaksi tai vaikka kaksikymmentä?

Joululaulupäivää on helppo toteuttaa vaikkapa radion ääressä mukana laulaen, jos yksin ei siis keksi laulettavaa. Jouluradiossa soi koko päivän ajan helposti yhteislaulettava, tutuista joululauluista koostuva soittolista. 

Jouluradio laulattaa REDIssä

Joululaulupäivänä voit saapua myös REDIin, jossa Silta-tilassamme lauletaan mm. Kauneimpia joululauluja
klo 11, 12, ja 13. Kallion ala-asteen Lucia-esitys on noin klo 12.45 ja Sakari Heikkilä esiintyy kello 13:30 ja Medicanto-kuoro klo 14.30, jonka jälkeen jakautuu sitten kahdeksi kuoroksi, jotka laulavat ympäri REDIn kauppakeskusta.

Silta-tilamme löydät Helsingissä Kalasataman REDI-kaupunkikeskuksesta Stadin ja Skönen
väliseltä sillalta, 2, kerroksesta. Lauantain 15.12. olemme Sillalla klo 10-19

kehikko

kuuntelijaa

Jouluradiota kuunnellaan ympäri maailman.

kuuntelijakartta

Anna palautetta tai jätä toive !

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille. Jouluradio on osa Kirkko ja kaupungin mediaperhettä. Toimituksemme sijaitsee Mall of Triplan Fokus-tilassa. Postiosoitteemme on Kolmas linja 22, 00530 Helsinki.

info@jouluradio.fi